phooey_1

Containing the kids

Architecture

phooey_3

phooey_2

This children’s playground  is made from 4 recycled shipping containers.  The structural elements in the playground are repositioned container cut outs, so nothing is wasted.  On top of that, most of the interior finish, door and windows are also salvaged.  Designed by Phooey Architects, it is one of the most imaginative use of shipping containers that I have come across.

phooey_1

Found via inhabitat.

One thought on “Containing the kids

  1. hello

    am erk phuket thailand.i would like to have a small house for 3 persons. can you give me shop drawing.how long i can build and save cost.
    regards
    erk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s